jobbet kallar!

Off to work soon! Om 15 min mer exakt. Känner mig lite duktig eftersom jag har storstädat sovrummet, vilket betyder att den horisontella garderoben är VÄCK och har blivit en lodrät garderob igen, hurra! Har hunnit prata med Nisse i telefonen en stund och vi kom fram till att vi måste skaffa oss nattduksbord och en ordentlig taklampa.. måste prioritera sovrummet lite nu känns det som, det är ju där magin händer! hahaha! 

Nej, nu ska jag spendera dom sista minutrarna med att gosa lite med min lilla hund som just nu har lagt huvudet på min fot och tittar på mig på det där sjukt söta sättet :)



Ha en fin dag alla!
Puss
/Lollo

 


onsdag 29/9

Deegit värre här hemma! Kvällen har bestått av en massa mys och gos framför tvn. Jag och Anni drog ju ut i bushen och slet upp några kantareller, i alla fall en halv korg (rensade ju svampen direkt den här gången..) så jag och Nisse lagade middag tillsammans här hemma. Vart svampstuvning med pasta - NAMN! en 10-poängare.. ännu bättre är att jag får äta det i matlåda imorn också.
Kl. 16.00 träffades vi vid skaris, skulle hjälpa Johan och mamma att masta av nya segelbåten. Mötte Nisse ute på bryggan som stod med en bukett rosor i handen åt mig, vilken söt va? "tack för lång och trogen tjänst" stod det på kortet, hahaha. Stod lite söta saker också, hehe.
Snart ska vi dyka ner i sängen, måste komma in tidigare imorn eftersom jag ska på två möten.. dels en HLR-utbildning!  

                                                                     you and me, baby

Upptäckte precis att Cleo lyckats bloda ner soffan YTTERLIGARE! Snacka om att den här ska brännas inom en snar framtid.. aldrig mer vit soffa.

Puss
/Lollo

4 underbara år



Älskar dig av hela mitt hjärta..

..föralltid & förevigt.





deppigt värre

Har precis betalat en himla massa dötråkiga räkningar.. känns lika deprimerande varje gång! känns ju aldrig som att lönen stämmer överräns men antalet timmar man är på jobbet. Man känner sig ju inte lika driven till att göra ett bra jobb när man har en pisslön, plus att det i princip är OMÖJLIGT att få extrapass. 75% är inte mycket att hänga i julgran kan man ju säga..

Ska snart hoppa i säng, jobbar ju dag imorn, sen ska jag och Nisse till Ekeby och titta ut kakel till badrummet. Det ska ju renoveras om några veckor, så då flyttar vi in hos Ingalill och Peter, precis som på den gamla goda tiden, haha! Ska bli skönt att få en frächt badrum i alla fall.
Nej, nu börjar tröttheten smyga sig fram, så jag ska nog nanna kudde nu!

Puss
/Lollo


utvilad

Hjälp, vad gott jag sov inatt! välbehövd sömn kan jag ju säga.. Det va verkligen dötufft att kliva upp igår morse. Vaknade ju kl. 13.00 och somnade inte om förns halv 5, kul att klockan ringde en halvtimme senare! tur att man hann ta en tupplur innan vi bagav oss till mamma för lite söndagsmiddag. Mer drama än så bestod inte gårdagen av.

Idag väntar meeer jobb, börjar kl.13 idag. Tänkte försöka hinna med en promenad vid högarna idag, måsta röra på fläsket!



Puss
/ Lollo


lite lätt irriterad

Ja, man kan ju verkligen undra varför jag sitter här och skriver när jag ska upp om drygt 2 timmar? Sånt här gör mig verkligen galen.. va så trött igår kväll att jag knappt orkade resa mig ur soffan och jag lyckades med nöd och näppe hålla mig vaken och iinte somna framför tvn. Duktig som man är går man och lägger sig kl. 21.00.. tyvär så har jag legat vaken sedan kl 01.00 - SUCK! Så nu vet vi alla hur jag kommer se ut på jobbet senare, ännuvärre än igår..





...ångest, ångest, ångest!

 


Snark!

Skulle nästan göra vad som helst för att få ta en tupplur just nu, är galet trött! Kom ganska nyss hem efter en hektisk morgon på jobbet.. och såklart så är inte Nisse här och vill hitta på nått med mig så man piggnar till. Han skulle trösta mig med att fixa en god middag sa han i alla fall, så vi får väl se vad han har för planer! Plockade ju en jäkla massa kantareller igår med Annika så dom är säkert inkluderade. 

Fick precis torka upp den 768:e spyan från Cleo.. Har ju alltid predikat om vilket flyt vi haft med henne, inget tuggande, bra mage,  aptit, inga veterinärbesök, inge bråk, kommer när man ropar.. ingenting! MEN nu helt plötsligt får hon gämt i sig massa dåligheter så hon blir dålig i magen och spyr. Hon blir halt titt som tätt.. Just nu ligger hon och sussar sött brevid mig i soffan och FISER som bara den.. eiiu! luktar inte sommaräng säger jag bara.

Sitter och funderar lite på vad jag ska hitta på med mitt hår, måste verkligen fixa en tid hos frissan nästa månad. Vill verkligen ha förrändring och få bort att slitet.



Vill inte va såhär blond.. och inte så här mörk heller. Får se hur det blir! Nu ska jag försöka håla mig vaken ett tag till..

Puss
/Lollo



bränd syster

Nu är jag TRÖTT och ögonen är som små streck, så snart ska jag inta ryggläge brevid Nisse. Kom nyss hem från jobbet, så jag måste hinna varva ner lite innan.. Den här dagen började faktiskt med en ganska otippad händelse!
Hade preciis satt mig vid köksbordet imorse för att äta frulle och då ringer Carro och gråter. Hon hade haft med sig en termos med tevatten in på lektion och självklart hade hon lyckats hälla ut allt över sig.. Fick åka och hämta henne hos sjuksyrran på katte. Kände mig som en riktig morsa, haha! Usch, stackars Carro.. hon va verkligen helt rödflammig på hela magen, jag hade storbölat om det va jag. Vilken TUR att hon har en så sjukt snäll syster som hämtade henne! På med aloevera gellyn bah, sen vart det prima ballerina! Säger bara det; gellyn är Guds gåva till folket! Efter det fick hon ligga och kurera sig på soffan tills mamma slutade och fick hämta henne.. för mig så kallade ju jobbet kl 14.30..

Imorn är det fredag och jag är LEDIG! räddar hela min jobbhelg skulle jag vilja säga.. Vi pratade precis om att kanske gå på bio imorn kväll faktiskt, myys. Något annat jag ska göra imorn är att söka sskutbildningarna, så att jag har det gjort. Ser bara mer och mer fram emot att få börja plugga nu.. få lite FÖRRÄNDRING i mitt liv. Känna att jag har ett mål och är på väg någon stans.. Just nu känns det som jag trampat ner i ett jäkla kärr och vill bara komma upp därifrån.


Älskar att prata framtid med dig.
Älskar att vi firar 4 år tillsammans nästa vecka.
Älskar att du är min.


Puss
/ Lollo


tittat ut?

Sitter just nu och smuttar på mitt té! helt otroligt att jag typ har druckit EN kopp kaffe på en.. månad? fick ju en så kallad koffeinförgiftning en dag vilket resulterade i illamående och huvudvärk en halv dag! har inte kännt mig sugen sen dess.

Det senaste dygnet och lite till så har vi haft en kräkhund här hemma. Cleo började för det första löpa i förrgår, sen natten till igår så sov inte jag och Nisse någonting! vi vaknade bara av Cleos hulkljud.. hon kräktes ner både sängen och golvet. Slutade med att vi sov på endast masrassen och täcke (utan påslakan alltså..). Klockan ringde kl. 5.00 och då va man ju lagom död. Cleo fortsätter spy på morgonen, suck. TUR för oss, så kunde Ingalill ha Cleo hos sig hela dagen igår, hon ringde en vet. så nu går hon på ris-diet. Tydligen så är det ganska vanligt att staffar missbrukar GRÄS, och jag kan ju säga att Cleo är ett betesdjur! (någon som vill hyra en gräsklippare till tomten?!) Så antagligen så har det varit totalstopp i hennes lilla mage. TACK & LOV så slutade hon spy igår em. Annars hade det blivit till att köra till veterinären. Fick tips om att köpa MUNKORG för detta problem, men allvarligt?! En staffe med munkorg? Vad skulle folk tro då, haha. "Hej mördarhund!" Nej, vi får se hur vi ska tacklas med det här problemet.. komiskt är ju att hennes mamma och halvsyrra har precis samma problem!

Idag väntar kvällsjobb, börjar halv 3. No stress med andra ord.. blir en liten kortare prommis med Cleo. Tittade ut genom fönstret imorse och upptäckde något som gjorde min dag! 

DET ÄR EN UNDERBAR HÖSTDAG IDAG! till alla er som blir höst-deppiga, UT med er! passa på när solen faktiskt är framme och njut av alla vakra färger och den friska luften. Det ska jag göra!

Puss
/ Lollo

en bra och en dålig dag för framtiden

Vaknade upp till ett fortsatt alliansstyre, vilket känns himla bra. MEN, idag alla ni där ute, så är vi alla förlorare. För vi har nu ett främlingsfientligt parti i vår riksdag som kommer göra allt för att föra en en massa nazistisk propagandakaos. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Reinfelt kommer göra allt för att hålla dom borta från makten.


Idag SKÄMS jag för er som röstat på SD. Idag SKÄMS jag över att vara svensk.  




en riktig rysare..

Liite dåligt med uppdatering på några dagar, inte bra! sitter just nu nerbäddad i soffan framför valvakan, detta är ett otroligt viktigt val för Sverige som kommer att påverka 9 000 000 människors liv.. jag hoppas att RÄTT parti vinner, vilket vi snart får reda på.. en riktig RYSARKVÄLL helt enkelt!

Dagen bjöd annars på en finfin dejt med Elin, kikade runt på Mio, Em och Chilli och drömde oss bort lite (eller ja, vissa har ju snart ett fint HUS att inreda!) Provsatt stolarna på Chilli ganska länge, haha.. älskar att snacka loss med dig snygging! vi kom i alla fall fram till att stolarna va riktigt sköna ;P Efter det så "tryckte" vi varsin maxburgare, satt finfint det! sen efter lite rolig bilkörning så släppte Elin av mig hemma och då bar det av till skaris för att hämta hem mamma och Johan som seglat hem nya segelbåten från Värmddö! Vi körde ju dit dom i fredags kväll och det va första gången vi såg båten och den va ju galet fin. Hann med en liten båtfika också, supermys!   

Igår kväll va vi himla sugna på att käka middag ute någonstans (har ingen lust till att laga någon mat nu för tiden..) så det vart mammas meze till slut. Helt ok! tror fasen att jag håller på att bli pensionär för jag är så satans trött på kvällarna nu, kl. 10.00 sov jag som en liten gris här hemma, haha. En lördagskväll liksåm! men jag är glad för det..

Nu är ju den lediga helgen SLUT för denna gången, alltid lite deppigt.. har en tuff jobbvecka framför mig, jobbar 6/7 dagar. Skulle ha jobbat dag imorn, men bytte med Elin som jobbade kväll.. så det blir väl en långpromenad med Cleo någonstans. Förhoppningsvis är man på BRA humör för att DET BÄSTA partiet får regera över Sverige. 



Puss
/ Lollo 


trött och hungrig

Uuh.., intog precis ryggläge med datorn i knät. Nisse och jag har just smällt i oss de förrädiska kvällsmackorna! Usch och fy. Inte bra för figuren inte.. Jag är inne i en period just nu när jag är hungrig JÄMT känns det som. Vet inte om jag kan säga att jag rör mig så mycket heller, jobbar visserligen mycket och promenerar en hel del.. Vetitusan om det räknas?! Det dras ju fortfarande 350 kr i månaden från mitt konto till årskortet på Nautilus, men jag har ta mig sjutton inte tid! Lediga dagar/förmiddagar så prioritarar jag promenader med Cleo, vilket iförsig är bra, men man svettas ju inte direkt och hon är fortfarande för liten för att man ska kunna ta med henne på joggingturer. Åh, jag måste verkligen klura på det där med motion..

Har jobbat kväll idag, ett kort pass dock, började halv 4 och slutade 21.. skönt! ledig imorn dessutom, skönt det med. Får se vad vi tar och hittar på, funderar på att släpa med mig Anni ut i skogen för lite svamprevanch..



Kolla bebisen! mammas skrutt..

Puss
/ Lollo


kultur?

Nu har jag precis krypit ner under täcket med datorn i knät, såå skönt. Ska precis till att hålla en tyst minut för alla fulla små barn som vinglar runt på stan just nu, med en petflaska fylld med det-jag-fick-tag-på. Jag är INTE avundsjuk! vissa episoder i livet är det jäkligt skönt att man betat av för ett tag sen, hehe. Nej, kulturnatten är en nedrans bra anledning till att hålla sig BORTA från stan känns det som.

Nisse är och fotar någon bil och har tagit med sig min bebis. Så jag är helt alena här hemma nu. Känns himla skönt att man jobbar kväll imorn, så man inte behöver ha sömnångest. Jag får i alla fall ha sovmorgon med Nisse imorn!

Kvällen till ära tycker jag vi kör den här gamla dängan! vilken nostalgitrip..!



Puss
/ Lollo

seeegar

En riktig slömorgon blir det idag. Vanligtvis brukar ju jag och Cleo va uppe och ränna vid den här tiden, ha en långpromenad inplanerad, men icke idag. Vi ligger fortfarande i sängen och slappar faktiskt, börjar 13.00 idag och vädret är inge vidare..

Igår hade vi det himla mysigt i alla fall, mamma bjöd på lammgryta med rotfrukter - DET BÄSTA JAG VET! alltså allvarligt, jag kan verkligen föräta mig. Så satans gott, älskar lammm-mm-m!
Va ju ner en snabbis på stan igår också, slutade med att jag köpte en jääättesöt vit stickad tröja på JC faktiskt.. Längtar efter en shoppingrunda i sthlm! 
En annan sak jag gjorde igår va att anmäla mig till högskoleprovet, haha. Får väl se hur det går, men jag måste nog inse att jag blir tvungen att träna lite(eller ganska mycket..). Känns skönt att man ställt in siktet på något i alla fall. Är det nåt som har funkat för mig så är det ju att bli j-vligt målmedveten och bara armbåga mig blodig fram. Det har gett resultat tidigare, så jag får väl ställa in mig på killer-mode!

NU vet jag inte vad jag ska göra, det finns ingen rolig frukost här hemma och det är inte OK! Nisse har ju drgait iväg på nåt biljippo, så honom kan jag ju inte skicka iväg på uppdrag. Varför kan man inte bara ringa ICA och säga att man vill ha en hemleverans?! Vore ju dösmart. Har hört någon reklam på radion om att man kan beställa matkassar på internet så kommer dom med kassarna åt en, vilket smart IDE! snacka om att dom fick med mig när dom sa; inget köande, inget släpande på tunga kassar.. måste kolla upp det!

Ska börja resan upp hur sängen nu tror jag, hoppas alla får en fin lördag!

Puss
/Lollo

tvätt(ångest)

Hatar verkligen att tvätta och det är just det jag håller på med nu. Hatar att springa upp och ner för alla trappor med tunga kassar, hatar att det är svårt att få en tvättid som passar, hatar att det BARA är jag i detta hushåll som kan tvätta, hatar att efter varje JÄTTEBERG man tvättar bildas ett nytt berg fort som f-n, hatar att jag måste tillbringa halva min enda lediga dag denna vecka med att tvätta. HATAR ATT TVÄTTA.. (jag hatar att diska också.. det är nästan värre) 

ursäkta, men jag va verkligen i behov av att avreagera mig lite där ovan.. ;P

Veckans lediga dag idag, och inte vilken dag som helst utan; freeedag! och dessutom så jobbar jag kväll på lördag, vilket betyder att det blir som en riktig helgfredag - gillar gillar gillar! Inte för att jag ska göra nått jättemärkvärdigt, det är mer känslan. Ska till mamma och äta lite födelsedagsmiddag, hon fyllde ju år i onsdags, min vackra, fina mami.. tänkte hinna ner på stan och träffa Carro ett tag för lite presentletande också.

Känner mig inte på topp faktiskt för tillfället, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Eller ja, det är svårt att sätta ord på det, så det är lika bra att låta bli. Ibland brukar jag bara lägga mig ner och blunda, måla upp hur jag vill att saker och ting runt okring mig skulle vara och då vågar jag knappt öppna ögonen igen,  bara för att jag vet att jag kommer bli besviken på verkligheten. 

Jaja, nog med deppigheter.. nu måste jag fortsätta med sysslorna här hemma.

Puss
/Lollo


 


inte mycket kvar..

..av den här dagen nu. Kom nyss hem till en glad hund och en trött pojkvän som ligger och slappar framför tvn. Själv så hade jag tänkt ta en dusch och sen begrava mig under täcket och sova eftersom ska upp tidigt imorn. Säger som Elin, fyyy för att ha en 6 av 7-dagarsvecka framför sig.. men det är ju självförvållat! blir ju extrapengar sen. 

nej, SNARK.. nu ska jag göra mig klar för SÄNGEN!

Puss
/ Lollo 

Söndag

Jag blir nästan lite imponerad av hur mycket jag hann med igår, rekord skulle jag vilja kalla det! Först tog jag bilen till Hågadalen och gick en promenad med Cleo, himla fint där! sen åt jag lunch hemma. Efter det så gick jag ner på stan och träffade Anni, vart en lång kofta och nagellack. Efter det gick jag hem igen, ringde Mavvi och kollade om hon ville ut och käka med mig och Nisse på Mammas meze, vilket hon SÅKLART ville (va ju tvungna att fira det som händer på måndag, haha!). Vart oxfilépasta till mig och Nisse och Veggiepasta för lilla Mav. Sen skulle Nisse iväg på bilgrejjor så jag och Mavvi hyrde skräckis; Paranormal activity - huuuuh vad läskig!! se den!!



Sen va dagen slut! ganska duktigt va?

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till Sthlm och hälsa på farmor. Tåget går 12.09..

Puss
/ Lollo

lördag

Äntligen helg! den är såå efterlängtad. Har precis ätit en omelett med kantareller till frukost. Jag, Cleo och svärmor lyckades hitta några gulisar.. men inte fasen är det gott om dom inte.

Igår blev det en kort dag, slutade halv 2 och åkte hem till Cleo och gosade lite. Vi tog en powernap och jag duschade sen blev det en riktig tjockiskväll med pizza i Vänge.
Idag vet jag inte riktitgt vad jag ska hitta på, Nisse ska iväg med sin pappa på hillclimbing eller vad det heter. Så vi får väl se vad som faller oss in. Ikväll hoppas jag på lite Lollo -och Nissetime! det är galet att det blir så sällan nu för tiden.. tiden bara rinner iväg och vi flänger runt åt varsit håll.   

Idag blir det i alla fall en långpromenad, solen skiner ju så det måste man ta vara på! 



Ha en underbar lördag, för det ska jag ha!

Puss
/ Lollo


1 september

Har precis intagit ryggläge i soffan efter jobb, tacos & långpromenad med Cleo vid högarna. Det va galet fint där, solen sken och det va alldeles friskt i luften. Börjar verkligen få riktiga höstkänningar nu!

Igår va ju jag, Anni & Cleo i Hammarskog & letade svamp. Hittade inga gula rackare, men små, små höstisar, blek taggsvamp och en riiktigt fet carl johan. Dom tog vi med oss hem och lagade en svampstuvning med bacon och färskpasta! needrans så gott det vart. Sen vart det full rulle till stallet för lite hoppning. Stackars Cleo måste ha pussat en giftig groda eller nått, för helt plötsligt ringde Nisse och sa att hon dreglade och hade diarré.. fy så orolig jag vart! som tur va så vart det bra sen.. fick ju höra en skräckhistoria hos pappa sist jag va där; en kompis vars Golden antagligen lyckats få i sig någt gift när den sprungit runt lös i skogen. Hunden hade blivit jättedålig och dagen efter bara gått ut på gräsmattan och ramlat ihop i kramper och dött. FY.. säger jag bara.

Nu ska jag passa på att mysa med min lilla familj!

Puss
/ Lollo


RSS 2.0