grått

Alltså vilket tjernobylväder vi har, jättetrisst verkligen. Hade ju tänkt att jag skulle få med mig Nisse till Gränby för att kika på lite jeans idag, som en liten morot mitt i allt regnrusk, men han va ju såklart upptagen med annat. Så här sitter jag i sängen och fryser som en tok! Jag drar upp elementen, men Nisse drar ner dem igen.. SUCK! Skulle behöva en diagnos utskriven på papper av en läkare; extremt köldkänslig! Då kanske han skulle ta mitt frysande på allvar?
Ska strax ta och laga mig lite middag, sen tänker jag verkligen bara slappa gärnet framför tvn hade jag tänkt. Jobbar kväll imorn så det blir ju lite sovmorgon imorn ändå. Ska i för sig gå på kamerajakt igen.. den har ju som sagt gått upp i rök!
Nej, nu jäklar kurrar magen, dags för lite maaaaat!
Puss
/Lollo

måste spy lite!

Ni som inte känner för att smittas av mina negativa tankar kan hålla för ögonen NU;
.
Just nu känner jag mig FASLIGT less på allt som har med teknik att göra! Ingenting fungerar som det ska.. datorn är helknäpp, internet explorer fungerar ej så jag måste använda mig av safari, tyvär så är det omöjligt att ladda ner flash player samtidigt som jag använder mig av safari, vilket betyder att jag inte kan se filmer och annat. Dessutom så blir jag ännumer galen på att jag kan lägga ifrån mig saker ena sekunden och sen tre sekunder senare, när jag väl behöver prylen så är den som bortblåst! känner någon igen sig? eller är jag ensam om detta syndrom? det går verkligen upp i RÖK, denna gången är det min kamera som mystiskt har försvunnit.. gaaaaah.
.
OKEJ, nu kan ni öppna ögonen igen, glada posetiva lollo är tillbaka, haha!
.
Ja, vi har nu sprungit runt på stan ett tag och hunnit med att fika och äta lunch på Storken, lite nostalgiskt sådär. Fikade ju en heeel del där förr i tiden.. himla gött va det i alla fall. Köpte två stycket finfina stickade koftor som jag vart toknöjd med. Därav mitt lilla vredesutbrott eftersom jag inte hittar kameran.. hade ju tänkt visa upp dom här. Måste ju flika in att det va svärmor som köpte den ena åt mig, hon är en guldklimp den svärmoren! Hon är verkligen en sån som tar hand om och skämmer bort alla runt omkring sig! önskar att jag också va lite mer så.. PUSS PÅ DAJ INGALILL! hon köpte också en superfin skjorta åt lille Nils.. så just nu är han påväg hit efter jobbet, nyfiken som ett litet barn på julafton, haha!
Ska strax packa ihop min heta ridoutfit, sen drar jag och N ut på landet och rensar svamp, ska käka middag där. Fina skånesläktingarna åker hem imorn nämligen och både jag och N jobbar dag då.
Ska leta rätt på den där satans kameran! Den ska få smaka på min ridpisk!


Puss
/Lollo

Promenadhelg

OJ! denna helg har vart intensiv.. fast på ett mycket bra sätt! Nisses fina släkt (eller halva rättare sagt) är här i Uppsala och hälsar på. Så vi har ju såklart umgåtts en hel del med dom ute hos Nisses föräldrar. Långa promenader har vi gått vaaarje dag så igår när jag kom hem från jobbet hade jag fasen träningsvärk i benen. I lördags promenerade vi i fiby urskog och igår vart den en lång en i hammarskog med fika när vi kom fram till Vretaudden - mysigt! Efter det vart det jobb för min del.. I söndags va vi in till stan på kvällen och kollade alla ljusgrejor dom satt upp.. eller allt ljus på uppsala hette det i för sig. Fint vare i alla fall!
Så idag har vi pratat om och knata runt på stan lite och kanske ta en sväng till fullerö.. det är ju alltid en hit. Sen blir det lite middag hos svärmor och sen ridning! Oj, så mycket kul jag ska göra!

ÄNTLIGEN har Peter fixat våra Greklandbilder in på datorn (hans alltså) så dom får vi med oss hem ikväll! Guuud så sugen man blev på en utlandresa när man satt och kikade igen dom igen.. men tyvär så blir det ingen resa i vinter, men kanske nästa sommar? nästa vinter har vi i alla fall planerat att vi ska åka till Thailand med Mavvi och Daniel, lite längre.. typ 3 veckor. Den som väntar på något gott!
Ja, nu ska jag väl ta och klä på mig lite kanske!
Puss
/Lollo

RSS 2.0