nu är det höst!

Ruskigt skönt att va ledig idag säger jag bara! kändes som att jag hade kolasås i hela huvudet när jag gick upp, det ska vi bota med lilla skogsluft. Jag, Cleo och Anni ska strax ta oss ut till hammarskog med fika och korg för att leta lite svamp. Kommer faktiskt fram lite solstrålar nu ser jag genom fönstret. Men hjälp, vilken höstkväll det va igår alltså! kände att jag gick runt och frös hela kvällen på jobbet, sen när jag gick ut och satte mig i bilen så va det 8 grader bara!! Huuuua! men jag gillar ju hösten...


Puss
/ Lollo

 


walk the dog

Sitter vid köksbordet med en hund liggandes i knät, så det är liite svårt att skriva samtidigt. Hon ääälskar att sitta i knät på en, hon som annars brer ut sig som en lång jäkla korv blir verkligen en liiiten, liten köttbulle helt plötsligt, bara för att få plats. Hon är verkligen våran lilla bebis som sätter guldkant på vardagen!



Idag är det sista kvällspasset.. man blir lite seg av att jobba flera kvällar efter varann sådär. Skönt att slippa gå upp tidigt iallafall. Ska snart ta med mig Cleo och åka till Gamla Uppsala och promenera lite innan det blir dags att dra sig till jobbet. Ha en finfin måndag!

Puss
/ Lollo

work it

Puuuh.. ännu en kväll på jobbet avklarad! 2 more to go. Fick hämta upp lilla Cleo i Årsta innan jag äntligen fick krypa ner i sängen. Nisse ska parta lite hemma hos Jocke så vi brudar kör kvällsmys här hemma. Va ett tag sen jag jobbade kväll på helgen, mycket skönt måste jag säga.. man hinner göra en hel del när man inte börjar förns halv 3. Imorn ska det städas och betalas räkningar..

Mammas och min lilla utflykt idag resulterade i ett par nya ridskor, sponsrade av min underbara mor. Ett par jeans (äntligen!!!) och en god lunch på Barista. Härligt, nu ska bara en höstshoppingdag planeras in, tror det blir Kista faktiskt.

Nu tänker jag bara lägga huvudet på kudden och sova gärnet. Behövs nu, när stressen börjar komma krypandes igen..





somnar snart..

Nu är man lite trött.. har precis kollat 3:e avsnittet av det okända, som jag missade i måndags. Älskar det programmet, lite dumt att titta på det precis innan man ska sova bara, när Nisse är ute och flänger dessutom. Tur att jag har en kamphund i sängen som skyddar mig, haha.

Vart inge vidare svampfynd idag i alla fall, vi hittade en himla massa små rackare som va på väg upp. Så nästa helg ska vi på't igen! höjdpunkten är ju egentligen att sätta sig på en mossig sten och fika, vi hade ju dessutom solsken idag, riktigt härligt. Sen bar det snabbt iväg till jobbet, tiden flög iväg sen märkte vi att vi varit ute i nästan 3 timmar.. men det vart en lugn kväll på Dalby tack och lov. 

Imorn ska jag och mamma ut på lite äventyr, ska leta ridskor till mig. Sen tänkte vi klämma in en lunch någonstans också. Sen väntar jobb igen. Så nu tänker jag ringa hem Nisse så man kan sova, haha.


Puss
/ Lollo  

hoppas på svamp idag!

Idag ringde klockan tidigt, nämligen kl 8.00! anledningen till det är att jag, Cleo och Anni ska ut i bushen och leta svamp har vi tänkt, med picknick och hela kittet. Så det blir sesångens första svampletning för moi. Sitter för tillfället och äter min megagoda frukost med kesomackor och groddar! väntar bara på att mina ägg ska bli klara också.. och mitt kaffe, haha.
Igår fick jag äääntligen träffa min Mavvi, det va ju inte igår! fy, fy, fyyyy! Hon berättade att hon skulle göra något som jag har velat att hon ska göra i evigheter, haha. Hoppas att det rätta tillfället dyker upp bara.

Nu har man jobbhelgen framför sig då, jobbar ikväll också. Känns inte helt katastrofalt faktiskt. Är ju bara att hoppas att vårat helggäng kan fortsätta hålla ihop efter att dom för in det där nya schemasystemet. Det är väl liksåm lite därför man faktiskt har gillat läget med det här att jobba varannan helg. Men.. man får väl ge det en chans, man hade ju ändå inget val direkt. Ska hur som helst bli mysigt med fredagsmys på jobbet!


Håll tummarna för att vi hittar lite såna här tjusiga små saker nu! (och att vi inte går vilse..)

Puss
/ Lollo

laddar inför promenad

Sedan kl 8.00 har jag ätit frukost låångsamt, läst tidningen och skrivit inköpslista för handlingen imorn, tur att EN av oss får lön den 25:e i alla fall, haha. Känns alltid bra när man har kylskåpet proppat med massa gott, just nu sinar det ganska ordentligt på hyllorna. 

Har en himla massa träningsvärk i rygg, mage och lår efter ridningen igår kan jag ju säga, men det är ju inte helt fel! och mer lär det bli! ska ju sno Elisabeths lektion imorn kväll också. Och kanske Carros nästa vecka. 

Ska snart åka iväg till Gamlis och promenera med Cleo ett tag, sen bär det av till möte på Dalby. Efter det blir det ännu ett möte, hos Reta. 



Mina två absoluta favoriter..

Puss
/ Lollo


Brottsplats i hallen..

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av detta:





Först ville jag verkligen bara S-T-R-Y-P-A henne.. men sen slutade med att jag började asgarva istället. Cleo vart helt överlycklig över min reaktion och började studsa upp och ner som en galning, trodde väl att hon måste ha gjort något helt otroligt och att matte va sååå stolt över henne, haha. Det va bara att dra fram dammsugarn...

Nu ska jag ta mig en liten nap, ska ju orka rida sen också!

Puss
/ Lollo


morgonpromenad

Har precis ätit frukost och klätt på mig, så nu tänkte jag kidnappa Cleo och åka till Gamlis och promenera! känns som en bra fm. när man ska åka och jobba hela kvällen sen och höstsolen skiiner!



fina, fina gamlis..




höst igen

Kom nyss hem från pappsen, himla kul att ses nu när det va ett tag sen.. Ska ta och sätta igång med vårt badrumsprojekt nu också. Imorn ska det jobbas kväll, ska bli super eftersom en del av eliten jobbar, haha. Känns att man har lite ny energi på jobbet efter semestern också. Den här veckan kommer bli rätt så hektiskt eftersom jag jobbar 6 av 7 dagar, men tiden kommer väl börja gå fort nu igen när det är dags för sova-äta-jobba-livet igen, hehe.

Idag kände man verkligen att det börjar bli höst. Solen sken men ändå va det kallt i luften på något sätt. Jag klagar iiinte på hösten jag, började ju längta redan i maj, hahaha... svampnörd som man är. Nej, men jag har känt mig så himla nöjd med sommaren och semestern att man känner sig klar och redo för lite kallare väder nu.


Ska styra upp bildutbudet på den här datorn snarast, alla bilder hamnar ju hon nisses pappa eftersom vi jämt snor hans kamera. Men som sagt, ska fixas snarast! nu ska jag kela med min man..

Puss
/ Lollo



1+1=3

Hahaha, huur kul detta än låter så är det allvar - jag ska på't IGEN! bloggandet alltså. Saknar hela tiden att bara kunna skriva av mig liksåm. Så nu kööör vi!

Måste ju börja mitt första inlägg här med att jag igår fick ett samtal från min kära, kära Elin! höll på att dimpa av stolen när jag fick hör hennes hemlis; hon och Robin ska få en KNODD! herreguuuud så jag bara kände mig så galet glad för deras skull att glädjetårarna rann nedför kinderna. Jag menar, hur jäkla underbart är det inte?! och man hörde ju verkligen hur lycklig hon lät när hon berättade det! längtar tills den dagen jag också får känna den lyckan. Tror den är 'one of a kind' ellerhur Elin? Ska iaf få krama om henne imorn - längtar!



Jag och Nisse ska hur som helst dra oss till Sunnersta nu för att hälsa på Pappa och Co. Va ett bra tag sen nu efter semestern och allt. Så hoppas alla får en trevlig Söndagskväll!

Puss
/ Lollo


RSS 2.0